GETUIGENISSEN

Getuigenis van Guy De Waen

Founder & educator @Hairrevolution Academy Ambassador Schwarzkopf Professional

"Annelies is een gedreven en gepassioneerde kapster, die steeds tot het uiterste gaat om haar klant tevreden te maken.

De techniek die ze hiervoor gebruikt is helemaal up-to-date. Wat je haar ook vraagt, van nieuwste look tot modern classic, ze gaat het steeds realiseren op maat van de klant.

Naast haar "technical skills" nodig voor haar vak is ze ook heel aangenaam en supervriendelijk, waardoor klanten zich direct op hun gemak voelen en met plezier terugkomen.

Annelies heeft naast de "hair" skills ook een meer dan behoorlijke kennis over esthetiek.

Dit maakt dat ze graag anderen inspireert in een wereld die "Hair & Beauty" combineert."

Ilona

Net zoals bij iedereen is een bezoekje bij de kapper mij niet vreemd, voor mij ook steeds een heel stressvol gebeuren. Het was of te wel nooit wat ik vroeg of er liep wel altijd iets fout. Het ene na het andere product werd aangepraat, dus eindigde de dag met een torenhoge rekening en een kapsel waar je niet om gevraagd had. Identity Creations heb ik echter zeer aangenaam ervaren. Ik voelde mij niet overspoelt met informatie, maar we hebben stap voor stap besproken wat er ging gebeuren. Ze houdt rekening met de kwaliteit van je haar en deelt ook op voorhand mee welke verzorging er nodig zal zijn. Ik was op elk moment op de hoogte van wat er ging gebeuren en aan welke prijs ik mij mocht verwachten. Er werd mij ook een realistisch beeld geïllustreerd van welk resultaat we die dag konden bereiken. Wat er dan ook voor zorgde dat wat ik dacht in twee stappen moest gebeuren uiteindelijk toch in één keer gelukt was een aangename verassing was. Ze is ook de eerste die erin geslaagd was om mijn haar volledig zilver te krijgen. Ik heb hiervoor al meerdere keren torenhoge rekeningen betaald zonder ooit het gewenste resultaat te verkrijgen. DUS IDENTITY CREATIONS BEDANKT! Bedankt voor uw geweldige diensten! 

Tweede dienst

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen.

Derde dienst

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen.