OVER MIJ

ANNELIES WAUTERS

Leerkracht bio-esthetiek en haarzorg, personal shopper, kleur en stijlconsulent.


Al van kleins af aan was ik een creatieve duizendpoot. Verf en papier volstonden niet om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan. Ik experimenteerde al heel gauw met make-up, eigen opsteekkapsels, diverse kledingstukken en noem maar op. Natuurlijk trakteerde ik mijzelf op talloze make-overs, ook mijn familie bleef niet gespaard.

Mijn passie voor beauty en haarzorg is blijven groeien en al op jonge leeftijd wist ik dat ik van mijn passie mijn beroep zou maken.

In het secundair behaalde ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste. Achteraf volgde ik een drie jaar durende bachelor  als leerkracht secundair onderwijs bio-esthetiek en haarzorg. De Erasmus hogeschool en make-up FOREVER bundelden ook hun krachten. Tijdens mijn opleiding als leerkracht volgde ik diverse cursussen rond het thema kleur- en stijlleer. Ook genoot ik van een 8 maand durende privĂ© opleiding bij Guy de Waen. Een internationale professional voor Schwarzkopf.

Tijdens en na mijn opleiding werkte ik in diverse salons. Na veel dromen heb ik besloten om mijn eigen plannen uit te werken, mijn visie en passie met zoveel mogelijk mensen te delen.